Dos excel·lents llibres sobre el llop i l’home

L’amic Josep Maria Massip, a més de ser (involuntàriament) el que va donar-me la clau de la nissaga dels Torrent de Prats amb l’article de la revista Mètode (n. 64, p.20-25), ara ha tingut la gentilesa d’enviar-me aquests dos llibres sobre el llop i la relació amb els humans. A canvi d’un humil exemplar de la novel·leta. A qui li agradi el tema (és apassionant), aquestes són les dades:

Títol: El Llop i els humans. Passat i present a Catalunya.

Autor: Josep Maria Massip i Gibert

Editorial: Arola Editors

ISBN: 978-84-92839-94-0

—-

Títol: El Llops i  humans a Catalunya. Del passat al present

Autor: Josep Maria Massip i Gibert

Editorial: Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles

Col·leció: Quaderns, n. 29

ISBN: 978-84-933527-8-3

El llop i els humans
El llop i els humans
Un licantrop dels s. XVI-XVII (El llop i els humans)
Un licantrop dels s. XVI-XVII (El llop i els humans)

Article de la revista Mètode sobre els Llobaters (PDF)

Quant a Carles

Sóc del 62 i escric la columna mensual «L’Esmolet» a la revista Temps de Franja des del desembre del 2003. Aquesta revista és editada per Iniciativa Cultural de la Franja, ( ASCUMA , Institut d’Estudis del Baix Cinca, Centre d’Estudis Ribagorçans i Consells Locals de la Franja ). Fa molts anys, des de l’agost del 95, que formo part del col·lectiu Viles i Gents, que escriu una columna setmanal al periòdic La Comarca d’Alcanyís. Aquesta és la primera columna periòdica publicada ininterrompudament en català en un mitjà aragonès. De fet sóc dissenyador gràfic de formació i ofici, i tinc el meu estudi al la població baix-aragonesa d’Alcanyís. La resta de la família són la meua dona Cèlia i les filles Adriana i Tuàbech.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Licantropia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *