Les noves entrades són a l’altre blog de l’esmolet

Les entrades a partir del juliol de 2018 ja són només al blog https://esmolet.wordpress.com/

En aquest en podreu trobar de més antigues que a l’altre, si és que açò té algun interès. Moltes gràcies per llegir les espurnes que salten de la meua mola, sempre amatent d’esmolar les nostres estimades paraules.

Carles Terès.
Esmolet en excedència

L’any 1988, abans de l’excedència.

Quant a Carles

Sóc del 62 i escric la columna mensual «L’Esmolet» a la revista Temps de Franja des del desembre del 2003. Aquesta revista és editada per Iniciativa Cultural de la Franja, ( ASCUMA , Institut d’Estudis del Baix Cinca, Centre d’Estudis Ribagorçans i Consells Locals de la Franja ). Fa molts anys, des de l’agost del 95, que formo part del col·lectiu Viles i Gents, que escriu una columna setmanal al periòdic La Comarca d’Alcanyís. Aquesta és la primera columna periòdica publicada ininterrompudament en català en un mitjà aragonès. De fet sóc dissenyador gràfic de formació i ofici, i tinc el meu estudi al la població baix-aragonesa d’Alcanyís. La resta de la família són la meua dona Cèlia i les filles Adriana i Tuàbech.
Aquesta entrada ha esta publicada en Altres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *