«Licantropia» ja és al carrer

«Licantropia» imprès

Primer exemplar de "Licantropia" imprès, entre els molts quaderns que vaig haver d'omplir per a no perdre'm.

Se n’ha fet una edició curtíssima (per a la venda en quedaran uns 100). O sigui que, si el voleu, aquestes són les dades:
Títol: Licantropia
Autor: Carles Terès Bellès
Colección Literaturas de Aragón. Serie en lengua catalana. Gobierno de Aragón. Dep. de Educación, Universidad, Cultura y Deporte. Zaragoza 2012
ISBN: 978-84-8380-307-3

Quant a Carles

Sóc del 62 i escric la columna mensual «L’Esmolet» a la revista Temps de Franja des del desembre del 2003. Aquesta revista és editada per Iniciativa Cultural de la Franja, ( ASCUMA , Institut d’Estudis del Baix Cinca, Centre d’Estudis Ribagorçans i Consells Locals de la Franja ). Fa molts anys, des de l’agost del 95, que formo part del col·lectiu Viles i Gents, que escriu una columna setmanal al periòdic La Comarca d’Alcanyís. Aquesta és la primera columna periòdica publicada ininterrompudament en català en un mitjà aragonès. De fet sóc dissenyador gràfic de formació i ofici, i tinc el meu estudi al la població baix-aragonesa d’Alcanyís. La resta de la família són la meua dona Cèlia i les filles Adriana i Tuàbech.
Aquesta entrada ha esta publicada en Sobre mi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a «Licantropia» ja és al carrer

 1. Antoni Folguera i Bonjorn diu:

  Aquest juliol he passat 5 dies fent el turista per la comarca del Matarranya. He quedar fortament impressionat pel paisatge, per la seva gent i pel valuós patrimoni artístic i cultural que teniu. Passejant per Vall-de-roures vaig entrar a la llibreria Serret i vaig comprar “Licantropia” i “Los crímenes del Matarraña” d’Isidre Garrido. Encara no he començat a llegir-los (vaig arribar ahir al vespre) però em sembla que prometen força. Una abraçada.

  Toni
  Linyola (El Pla d’Urgell)

 2. Carles diu:

  Ja s’ha pràcticament exhaurit. Potser aviat tindrà una nova vida, en una altra editorial, però de moment els enllobats es retiraran als seus caus.En podeu llegir un fragment al blog d’Anton Castro:
  http://antoncastro.blogia.com/2012/080901–licantropia-de-carles-teres.php

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *