“Licantropia” al TN Migdia de TV3 (6/02/2013)

Aquí està el reportatge de la Sònia Castelló i en Jordi Allepuz. Vull agrair al José Luis, que mos va dur a la punta de la Samarreta amb el seu Land Rover (això sí, mooolt més modern que el de l’Agustí).

Notícia de "Licantropia" al TN Migdia de TV3
Notícia de “Licantropia” al TN Migdia de TV3

Quant a Carles

Sóc del 62 i escric la columna mensual «L’Esmolet» a la revista Temps de Franja des del desembre del 2003. Aquesta revista és editada per Iniciativa Cultural de la Franja, ( ASCUMA , Institut d’Estudis del Baix Cinca, Centre d’Estudis Ribagorçans i Consells Locals de la Franja ). Fa molts anys, des de l’agost del 95, que formo part del col·lectiu Viles i Gents, que escriu una columna setmanal al periòdic La Comarca d’Alcanyís. Aquesta és la primera columna periòdica publicada ininterrompudament en català en un mitjà aragonès. De fet sóc dissenyador gràfic de formació i ofici, i tinc el meu estudi al la població baix-aragonesa d’Alcanyís. La resta de la família són la meua dona Cèlia i les filles Adriana i Tuàbech.
Aquesta entrada ha esta publicada en Licantropia, Literatuta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *