«Licantropia» a les notícies de Rac1

Un breu (però intens) comentari sobre Licantropia a Rac1, 14/15 (5/8/13):
«Una novel·la sobre homes-llop posa de moda un escriptor de la Franja:
Carles Terès s’ha convertit en una de les noves promeses de la literatura catalana amb el llibre «Licantropia», amb que va guanyar el Guillem Nicolau, i que ha sorprès la crítica, que ja el compara amb autors com Joan Perucho i Albert Sánchez Piñol.
L’obra, que s’inspira en una llegenda, ressegueix la trajectòria d’una saga d’homes-llop a partir de manuscrits, però no cau en els esquemes repetitius de les novel·les del gènere històrico-fantàstic. L’escriptor del Matarranya situa l’acció al Maestrat. »
Nota important: La recomanació original és treta del Periódico l’1 d’agost, i l’autor l’Ernest Alós.

Recomanació d'estiu de El Periódico
Recomanat per “El Periódico” (Ernest Alós) de l’1 d’agost de 2013 per a llegir aquest estiu. Feu-li cas!

Quant a Carles

Sóc del 62 i escric la columna mensual «L’Esmolet» a la revista Temps de Franja des del desembre del 2003. Aquesta revista és editada per Iniciativa Cultural de la Franja, ( ASCUMA , Institut d’Estudis del Baix Cinca, Centre d’Estudis Ribagorçans i Consells Locals de la Franja ). Fa molts anys, des de l’agost del 95, que formo part del col·lectiu Viles i Gents, que escriu una columna setmanal al periòdic La Comarca d’Alcanyís. Aquesta és la primera columna periòdica publicada ininterrompudament en català en un mitjà aragonès. De fet sóc dissenyador gràfic de formació i ofici, i tinc el meu estudi al la població baix-aragonesa d’Alcanyís. La resta de la família són la meua dona Cèlia i les filles Adriana i Tuàbech.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Licantropia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *